28 Mayıs 2011 Cumartesi

Wembley Rol Çalıyor

Tam 5 final oynanmış Wembley'de, bu akşamki de 6.'sı.Stadın yeni hali ve yüzüyle ilk Şampiyonlar Ligi Finali... Kimler geçmedi ki bu sahadan, aşağıdaki fotolarda çok tanıdık yüzler göreceksiniz.


1963 Benfica-Milan


1968 Manchester United-Benfica


1971 Ajax-Panatinaykos


1978 Liverpool-Brugge


1992 Barcelona-Sampdoria

Fotolar:Theguardian.co.uk

26 Mayıs 2011 Perşembe

Siz Yine de Büyüksünüz


Koskoca bir sezon, oynanan 34 maç ve Play-off finali oynamak! Başarılısınız bizim için... Çünkü bizler koskoca bir kentin yalnız bıraktığı aslan gibi bir takımız! Arkamızda işadamları,sanayiciler, lobiler yok!Her yerde her zaman göz ardı ediliyor, yok sayılıyoruz! Saha içindeki mücadelenize, saha dışındaki bu mücadeleleri de yaptığınız için başarılısınız! Tebrikler çocuklar... Seneye kaldığınız yerden devam edin biz sizi hep destekleyeceğiz!

Foto:Lüleburgazspor Fanpage'den alınmıştır.

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Savaşmaktan Korkma!


Sezonun son maçı. Şampiyonluğa kalan 90 dakika! Size inanıyoruz. 16 sene sonra hazırız.

Allah utandırmasın artık!


26.05.2011
Ankara 19 Mayıs Stadyumu
Saat:19.00

Vurduğunuz gol olsun!

24 Mayıs 2011 Salı

Finaldeyiz Aga!


Bir adımla başlıyor herşey sanırsam. Ankara yolu da Hatay'ı 4-0 yendiğimiz maçla başladı.

Maç için Ferit'le buluştuğumuzda pek maç havamız yoktu. Hatta ne yalan söyleyeyim stada girene kadar yine yoktu. Ama ne zaman ki 19 Mayıs çimlerinde Burgaz'ı gördüm kalbim çıkacak gibi oldu. Bu arada maçı en güzel yerde izlememizi sağlayan Ferit başgana sevgiler saygılar. Cavcav başkanımla beraber izledik :)

Maç için çok bişey demeye gerek yok. Zaten maçlarla ilgili yazmayacağımızı söylemiştik. Mehmet Uzun'un golüyle kazandık. Son saniyeler harici pozisyon vermedik. Önümüzde son bir maç kaldı.

İnanıyoruz. 16 yıl sonra Şampiyon olacağız!

22 Mayıs 2011 Pazar

Sana İnandım Koştum Geldim!


Allah utandırmasın bu saatten sonra...


23.5.11

19 Mayıs Stadyumu

Saat: 17.00

16 Mayıs 2011 Pazartesi

İlk Maç

TFF internet sitesinden play-offların yeri ve zamanı açıklandı:

Lüleburgazspor-Nazilli Belediyespor maçı, 23 Mayıs 2011 Pazartesi günü; Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 17'de oynanacaktır.

15 Mayıs 2011 Pazar

2.lige Yükselmeye 2 Maç Kaldı



Ve Lüleburgazspor 2.lige yükselme maçları oynamaya hak kazandı!

Uzun soluklu ve yorucu bir sezonun son maçıydı Bayrampaşa maçı... İddiamız da olunca, güzel bir bahar öğleden sonrasında düştük Babaeski yollarına... Yüzlerce Burgazlı da yollardaydı. Bu maçı alacaktık başka yolu yoktu ve aldık! Maçla ilgili teknik bir şeyler yazmak,eveleyip gevelemek olur. En iyisi şöyle bir şey yapalım:

Maçın En İyisi: Menderes! Sakat sakat 60 dakika sahada kalan ve görevini en iyi şekilde yapan, formasının hakkını verip sonuna kadar terleten bir Menderes. Umarım Beşiktaş senden bir gün faydalanır.

Maçın Kötüsü: Kötü yoktu ancak vasatın üstüne çıkamayan bir Serdal vardı sahada!

Maçın İşgüzarı: Babaeski polisi ve çevik kardeşleri. Sahadan pankart sökmek, anlamsız bir şekilde taraftarları bir süre stada sokmamak, jop çıkartıp adam korkutmak... Say say bitmez. Her zaman olduğu gibi yolda kaldınız emniyet!

Maçın Kaybedeni: Bir kez daha görüldüğü üzere Siyami başkan ve ekibi. Üstünde hiçbir hakaret yazmayan; "savaşmaktan korkma" pankartını sökenlere dur demediler. Az önce aldığımız habere göre de, taraftlarını geride yüz üstü bırakıp; kamyon kasalarında Lüleburgaz'a dönmek zorunda bırakmışlar! Aferin size...

Maçın Güzeli: Takımını hiçbir zaman bırakmayan Lüleburgaz taraftarları! Bugün çok iyiydiniz.

Şimdi sıra 23 mayıs'ta başlayacak play-offlarda. Rakip Nazilli belediyespor. Kendi sahamızda yenmiştik! Finalde neden olmayalım...

Haydi çocuklar 2.lige 2 maç kaldı!

(foto by Kağan Çeviker)

İnanıyoruz! Güveniyoruz!


Maç sonu hep beraber sevinelim! Allah ne verdiyse eğlenelim, bağıralım! Saldırın be!

15:30

Babaeski 100.yıl Stadı!

Allahım sen utandırma bizi bu saatten sonra.

13 Mayıs 2011 Cuma

Bize Yakışmadı


Kendi atkımıza bir söz yazdırdık yaptırırken. Welcome to Europe diye. Biz bunu oraya yazdırırken gerçekten bu şehirin farklı olduğuna inanarak yazdırdık.

Bu son haftaya geldiğimizde aramızda sorun olan Bayrampaşa taraftarının maça gelmesi engellendi. Bu kadar ileri düşüncede olan, insanların düşüncelerini özgürce dile getirebildiği bir şehire yakışmadı. İnsanların takımlarını izleme hakkını ellerinden almak en basitinden özgürlük kısıtlamasıdır.

Futbol rakiple güzel, seyirci ile güzel. Bayrampaşa da taşlanan otobüslerde bende vardım. Ama ne olursa olsun bu maçta rakip seyirci de olmalıydı.

Maç afişini yarın koyarız. Bloggerda olan bakımdan dolayı bu yazıyı anca yazabildim. Bu yazıyı yazmasaydım vicdanım rahat etmezdi.

11 Mayıs 2011 Çarşamba

Maradona by Kusturica


Emir Kusturica'nın Maradona için çektiği belgesel. Seyrettikçe bu adamın nasıl bir futbolcu olduğunu anlıyorsunuz ve her saniye tekrar hayran oluyorsunuz. Ama filmin sonlarına doğru Diego bir laf ediyor ki orada işte ahh diyorsunuz ah...

-Düşünsene Emir hiç uyuşturucuya bulaşmasaydım nasıl bir futbolcu olurdum?

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Şimdi Bizim Zamanımız!


Anladım ki susmak bir cüsse işi,derin denizlerin işi...
Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor,
Derin denizleri ise ancak derin sevdalar.
Anladım ki derin ve esrarengiz olan her şey susuyor,
Anladım ki susan her şey derin ve heybetli...

Şems Tebrizi

8 Mayıs 2011 Pazar

Malatya'dan da Hükmen 3 Puan

Sezonu kapatan ve ligden düşmesi kesinleşen Malatyaspor maçından hafta içi 3-0 hükmen galibiyet ve 3 puan aldığımız açıklanır! Şu anda oynanan diğer maçların sonuçlarına göre de, haftaya Bayrampaşa maçı daha da kıymete binebilir...

Saldır Burgaz...

3 Mayıs 2011 Salı

1 Mayıs 2011 Pazar

1 Mayıs



Herkesin bayramı kutlu olsun...

Her şeye inat, yine meydanlarda binlercesi; durduramazsınız hiçbirini...

Sonu Şampiyonluk Olsun!



Maçlarla ilgili birşey yazmıcaz dedik. Önemli de değil artık. Kazandık mı? Kazandık. Yukarısı puan kaybetti mi? Kaybetti!

Allahım bitmesin bu rüya! Sonu şampiyonluk olsun!