17 Aralık 2007 Pazartesi

Daha Gidecek Çok Yolumuz Var!

Maçla ilgili yazıya maça nasıl gelindiğiyle başlamak sanırım daha mantıklı olucak.Aylardır beklenen galibiyetin gelmemesi,üstüne üstlük bünyenin daha uykuya doymamış olması ile bağlantılı bir uyuma hali vardı.Neyse ki kaldıran uyandıran oldu.Ee tabi maç saatinden bir buçuk saat önce kalkınca insanın gözü televizyona kayıyor. O sırada gözünüze takılan ve bir daha ancak gelecek sene bile izleme ihtimalinizin düşük olduğu bir maç! MİLAN-BOCA! Maçda öyle bir başlıyor ki ya gitmesem mi diye düşünürken kendini sokakta buluyorsun.Sonra aylardır anlatmaya çalıştığın şeyi yaptığını görüyorsun yönetimin. Açık 5lira!Daha bir şevkleniyorsun. Bugün diyorsun olucak ya artık! Tavuk bacağını bulduk, hocayı kovduk!Artık diyorsun. Sonra ilk iki maçta yaşadığımız turnike rezaleti baş gösteriyor. Ancak milli marş okunurken içeri giriyoruz.Rakip seyirci gelmiş. :) Onların yanına geçmek lazım.Zaten delinin biride bağrınıyor kendi çapında.Hazır eğlencede var.Bu arada comche yorumu patlatıyor;aga kırmızlar mı Burgaz beyazlar mı?Al di mi gözlüğünü bi kerede yanına. :)

Maçın başlamasıyla anlıyoruz ki gerçekten basiretsizlik gidendeymiş.Lidere karşı dişediş oynuyoruz, basıyoruz! Maçın hemen başında serbest vuruş kazanıyoruz, comche rıdvan'a pabucunu ters giydirircesine; aga gol olur, şöyle güzel bir frikik izleriz diyor!Demeye kalmadan körfezin kaleci bizimle birlikte seyrediyor ağlara giren topu.Yahu oluyor mu ne?Bundan sonra körfez daha sağlam basmaya başlıyor 6 ve 7 numaraları ile.Ki bu ikisi iyi futbolcu oldukları kadar karaktersiz adamlar! Hazımsız insanlar! Koluna kaptanlık bandını takan 6numaraları ceza sahası dışından vuruyor top üst direğe çarpıp,fizik kurallarını alt edercesine Muharrem'in ellerinde kalıyor.Yok yok büyü hasandaydı yorumları yükseliyor bu seferde 8Kasım'dan.:)Maçtan sonra çok olay çıktı ama olayların başlama anı kaptanları olucak adam müsvettesinin top toplayıcı çocuğa küfür etmesiyle başladı!Bilindiği üzere gaza gelmeye, sinirlenmeye gayet müsait bünyeye ve geniş bir küfür dağarcığına sahip 8Kasım holiganlarımız yine numunelikleri ortaya döktüler!:)Bende hayatımda ilk defa sahadaki bir adamla gözgöze gelip küfürleştim.(7numara)İlk yarıyı kazasız belasız atlattıktan sonra yorumlar gelmeye başladı ve doğru tahmin Cenk abiden geldi.Ya onlar atar 1-1 biter yada biz 2leyip alırız ama alt olur dedi!

İkinci yarıya beklenildiği üzere körfez tempolu başladı.Gerek futbolla gerek çirkeflikle.Kontradan çok pozisyona girdik ama değinmeden geçemicem,(tierra'ya selam olsun)Ulaş öyle bir gol kaçırdı ki akıl ve mantıkla açıklanıcak birşey değildi.Sağ altıpastan topu taca attı!Daha sonra Tolga'nın şık plasesiyle son dakikada durumu 2-0'a getirince az biraz azdık,coştuk!Sonunda olmuş muydu ne? Bunlar senenin başında olsaydı diye düşünmeden edemiyor tabi insan!(Ensar'ın ayağı uğurlu:)

Asıl olanlar bitiş düdüğünden sonra oldu!Maçın bitimiyle birlikte hazım zorluğu çeken 7 tribüne şişe fırlattı! Daha öncede dediğim gibi yapısında ateş bulunduran Burgaz insanı kendilerine karşılığı fazlasıyla verdi!Hatta kova gördüm ben sahaya atılan!Soyunma odalarının girişinde de bir arbede yaşandı.Bizim maçı birlikte izlediğimiz topluluktan gelen yorum kaç hafta kapalıya gittik birşey olmadı şimdi olana bak deyip iç geçirmek, yahu orda olsak bizde atardık demek oldu!:)

Ama sonunda kazandık hemde lideri devirip!Çok özlemişiz be aga!

DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR!

Hiç yorum yok: