29 Ocak 2009 Perşembe

Olmayınca Olmuyor

Lüleburgaz:0 İzmir:0

Volkan askere gittiğinden beri maç yazılarını birgün sonraya atmaya başladım ki zaten Volkan gibi analiz yapmayı da çok sevmem.O şurada şunu yapsa ya da bunu yapsa diye o benim işim değil. Ben bir bütün olarak bakarım olaya.Valla dünkü maçta dikkatimi çeken ilk olay, okulların tatil olmasından dolayı stad doluydu ama tatilin bitmesiyle amcalarla beraber izlerim gibime geldi.Gözüme çarpan ikinci olay ise sahanın artık ömrünü tamamladığıydı.(Antremanlarda bu sahada yapılıyor.)
Maça gelecek olursak, benim için tarihi bir gündü.Ben ilk defa Burgaz'ı Türkiye liglerinin köklü takımlarından birine karşı izledim.Maç öncesi tribünde büyüklerden dinlediğim Karşıyaka maçı anılarını kıskandım.(İzmir'e 4 otobüs gitmişler.) 90dakika sürekli bastırdık hatta Ulaş'ın şutunda gol diye ayağa kalktık ama top daha o dakikadan vermiş sinyali bize, ben girmeyeceğim diye.
O sahada da daha fazlası olamazdı. Hayırlısı şu ana kadar iki takım izledim. İkisinden de iyiydik. İnanıyorum bu sene bir şampiyonluk daha yaşayacağımıza.
Tek teknik eleştiri olarak yapacağım şey ise Emre'den önce oyuna keşke Talha girseydi ve Ankara'da son dakikada golü kaçıran Deniz'de son dakikalarda Erçağ'ın yanına alınarak forvet çiftlenseydi belki diyebiliriz.
Zaten bu yüzden bu tarz şeyleri yazmayı sevmem.Çünkü benim dediğimi ya da Ahmet,Mehmet'in dediğini yapsan kazanacağının garantisi yok.Kimseyi memnun edemezsin hele Trakya'da.Çünkü keyif insanıdır bizimkiler.
Neyse uzatmıyayım, bu şehire,Trakya'ya verdiğin heyecan yeter be Burgazım!

2 yorum:

neretva dedi ki...

Büyük geçmiş olsun. Dikkat ediyorum da ne zaman lodos esse arkasından böyle salgınlar geliyor. Hava değişiklikleri büyük etken. Birer domuz sıkısı mı yapsak? (domuz sıkısı:Bardağım %90'ı rakı %10' buz ya da su.Balkan usulü de denir)Hayır antibiyotikti iğneydi işe yaramıyor. Eski usullere gidiyor insanın aklı. Tekrar büyük geçmiş olsun

Sinan Yılmaz dedi ki...

İki haftadır kaçan pozisyonların hesabı yok.
Tolga bir şekilde uzaklaştırıldı klupten, iyi halt edildi.