3 Aralık 2009 Perşembe

Yuh Daha Neler...


LÜLEBURGAZSPOR Kulübünün, 29.11.2009 tarihinde oynanan LÜLEBURGAZSPOR - BANDIRMASPOR 3. Lig 1. Grup futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.


Erman Toroğlu etkisi diyoruz biz buna...Kına yaksın bu cezayı verenler!

4 yorum:

tierra dedi ki...

birileri tahkime gider herhalde?

kıl dedi ki...

evet itiraz olucak tierra ama karar çok ağır,para cezası bekliyorduk farktmez halı sahadan her türlü izlenir bu maç :)

kıl dedi ki...

TFF'yi Mail Yağmuruna Tutuyoruz !
Türkiye Futbol Federasyonu Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu'na ;

29.11.2009 Tarihinde Lüleburgazspor - Bandırmaspor maçında yaşananlar hakkında ;

"Bir futbolcu hayal edin. Deplasmanda attığı gol sonrası kendi seyircisine doğru değil de rakip taraftara doğru koşan, hareket çekebilen. Bir takım düşünün ki sevinç yumağını rakip takımın , bağıran ve destekleyen kitlesi önünde yapabilen. Bir taraftar topluluğu hayal edin ki bunlara göz yuman, fair play naraları atan. Ancak hayal edersiniz ya da hayal bile edemezsiniz. Bir gözlemci düşünün ki futbolcuların taraftarlarla girdikleri polemiklere göz yuman ve taraftarları haksız çıkartan. Ve bir federasyon düşünün ki kulüplere ceza yağdıran, saha kapatmaya giden.

Sürekli bizim taraftar değil, seyirci değil, müşteri olduğumuzun altını çiziyorsunuz. Hatta İngiltere tribünlerini örnek gösterek öyle olmamızı istediğinizi bile beyan edebiliyorsunuz. Peki neden takımımızı izleyebilme hakkımızı elimizden alıyorsunuz ? Bizim gösterdiğimiz tepki verilen cezalara değil, bu şekilde düşünerek canımızın acımasıyla tepki göstermiyoruz. Adaletin adil bir şekilde dağıltılmasını istiyoruz. Biz ceza alırken Bandırmalı futbolcuların cezasız kalmasını anlamakta güçlük çekiyoruz ve Türkiye Futbol Federasyonunu adil bir yönetime davet ediyoruz.

Biz her zamanki gibi 8 Kasım Stadının önünde yerimizi alacağız. İçeri giremesek de stadın etrafında takımımıza destek olacağız hem de her zamankinden daha ateşli bir şekilde. Yolumuzun hiç kimse tarafından kesilmesine izin vermeyeceğiz.

Sayın Gözlemci ; Can Filat'ı tarafsız olmaya davet ediyoruz !

Lüleburgazspor'a gönül verenler !"

tff@tff.org

Mailin konusuna Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu'na diye yazın..

Beyler herkes bu maili yukarıda belirttiğim e-mail adresine yollamaya çalışsın ve bütün herkese bunu yollayıp mail atmalarını rica edin , sesimizi bir şekilde duyurmamız lazım !

Adsız dedi ki...

ben bişey biliyorsam o raporla tahkimden bi halt olmaz
ancak yine de itiraz edilecekmiş

hayırlısı bakalım.
ferit.