22 Şubat 2011 Salı

Sürgündeki Prens

Başlığı Mustafa'dan çalayım. Onun son Eskişehir günlerinin lafıydı bu. Bu aralar bizim takımın lakabı olabilir aslında.

İkinci yarının ikinci maçı olması gereken Hatay maçı sahamızın durumu nedeniyle ertelenmişti. Federasyon bu hafta içi oynanmasına karar vermiş. Benimde dün gece haberim oldu bu maçtan.

Ünye maçı Kırklareli'nde oynanmıştı. Bu maçı da Babaeski'de oynadık.Hikayeyi geçelim de maça gelelim artık.

Burgaz'ı en son seyrettiğim maç Bayrampaşa deplasmanıydı. O takımdan bu takıma bir kaç değişiklik var. Kaleci-sağ bek-sol açık ve forvetimiz değişmiş. Sol kanatta başlayıp sağ kanatta bitiren eski oyuncumuz Emre Atalı dışında gelenler fazlasıyla yarar sağlamış gibi görünüyor.

Maça fırtına gibi başlamak denir ya. Bugün Burgaz oyuna öyle başladı. İlk 15 dakikada Hatay sahasından çıkamadı. Bi ara oynadığımız takım grubu sürklase eden Hatay değil mi acaba diye düşünmedik değil. Golü atacağımız her türlü belliydi. Ama gol Hatay sol bekinin Serdal'dan çalım yemekten bıkıp ceza sahasında tekme atmasıyla kazanılan penaltıdan geldi. Golü Mehmet Uzun'la bulduk. İlk yarıda bazı fırsatlar yakalasak da olmadı atamadık.

İkinci yarı başıyla Hatay takımı az biraz diş göstermeye çalıştı ama Burgaz biraz ileri çıkınca pozisyona girmeye tekrar başladık. İkinci golü yan toptan Cabir'in kafasıyla bulduğumuzda oldukça rahatladık ama maçın asıl kopma noktası Hatay'ın 10kişi kalması oldu. 3. gol ise aslında tam anlamıyla şaheserdi. Serdal çalımlarla sıfıra indi içeri çıkardı, yeni 9numaramız Gökhan öndirekte topa ayak koydu ve maç iyice koptu. Burada 4.golü anlatmadan önce Gökhan'dan bahsetmek lazım öncelikle. Fizik olarak gayet iyi. Uzun boylu, sağlam, öyle kolay yıkılmıcak gibi duruyor. İlerleyen maçlarda daha dikkatli izlemek lazım kendisini. 4.gole gelirsek Emre Atalı'nın yerine giren Ercüment'in içeri açtığı topu Hatay'lı defans oyuncusu kendi kalesine yolladı.

Takım beklediğimden çok iyiydi. Özellikle defansta açık vermemek çok iyiydi bence. Hafta sonu Menemen ile oynayacağız. O maç da Babaeski'de olacak diye konuşuluyordu tribünde. İnşallah Babaeskililer bugün tribünde gösterdikleri tavırları(rakip takımı alkışlamak, gol kaçırdığında ahlanmak vahlanmak vs.) o maçta göstermezler.

Takım için ise son cümlem; Umutlandırdınız, utandırmayın!

1 yorum:

kıl dedi ki...

Levent Canım gösterdiği olağan üstü mücadeleden dolayı tebrik etmek lazım istikrarı her geçen gün artıyor..