7 Haziran 2008 Cumartesi

Başkan Bıraktı...

Lüleburgazspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Siyami Aslan, Lüleburgazspor’da görevini tamamladığına inandığını belirterek, “Aday değilim. Ancak, Lüleburgazspor’un her zaman yanındayım” dedi.
Yeşil-kırmızılı camiada genel kurul için geri sayım sürerken, Görünüm’e çarpıcı açıklamalarda bulunan Aslan, kulüp yöneticiliğinin çok büyük özveri isteyen bir Iş olduğunun altını çizerek, Lüleburgazspor’un kritik günlerine denk geldiği için ağır kalp ameliyatı geçiren babasının dahi yanında bulunamadığına dikkat çekti. Yoğun tempo yüzünden ailesi ve özel işlerine de gerekli zamanı ayıramadığını anlatan Aslan, Lüleburgazspor sevgisinin lafla olamayacağını belirterek, “Liglerin bitimine 6 hata kala babam büyük kalp ameliyatı geçirdi. Ancak, O’nu ihmal ettim ve kendisiyle ile ilgilenemedim. Yanında olamadım. Bu yüzden kendisinden özür diiyorum” dedi.

“Bu yıl zor olacak”
Lüleburgazspor için önümüzdeki sezonun çok daha zor olacağını kaydeden Aslan, şöyle devam etti:
“Bu yıl çok daha zor olacak. Çünkü bütün takımların maddi imkanları bizden çok daha fazla. Diğer takımlar daha şimdiden transfer işlerini çözmüş durumda. Liglerde yer almak çok ciddi rakamlar gerektiriyor.”
“Birlik-beraberlik gerek”
Başkan Aslan, açıklamasında birlik ve beraberliğin olmadığı bir kulübün başarılı olamayacağına inandığını belirterek, bu işin bir-iki kişinin gayretleri ile yürütülemeyeceğini, kulübü tüm kentin kucaklamasının gerekli olduğunu söyledi.
Lüleburgazspor’da geçen yıl için bunu söylemenin pek mümkün olamayacağını belirten diye konuştu.

Kimseye kırgın değilim
Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Aslman, görevde bulunduğu süre içerisinde kimseye kırgın ve dargın olmadığını da söyledi.
Kendilerine yöneltilen eleştirileri de Lüleburgazspor’un geleceğine yönelik yapıcı eleştiriler olarak dikkate aldığını anlatan Aslan, “Bu yüzden kimseye kırgın değilim. Bu eleştirilere hep olumlu gözle baktık ve hepsini dikkate aldık ve tüm bunların Lülebrgazspor’a faydalı olduğuna inandık” diye konuştu.
“Tesis bırakacağım”
Lüleburgazspor’a tesis kazandırılması konusunda büyük çaba sarfettiğini belirten Aslan, bunun meyvelerinin kısa süre içerisinde alınacağını bildirdi.
Önceki gün İstanbul Grand Cevahir Otel’de gerçekleşen “Türk Sporu Sponsoruyla Buluşuyor” Kongrsi’ne katıldığını ve burada Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile bir araya geldiğini belirten Aslan, “Sayın Atalay’dan Turgutbey projesi için söz aldım. Sayın Milletvekilimizin de destekleriyle Lüleburgazspor’un antrenmanlarını gerçeleştireceği bu projeyi önümüzde hafta içerisinde onaylattıracağız. Bu proje sayesinde Lüleburgazspor daha şartlarda çalışma olanağına kavuşacak. Bunun yanında Halı Saha Projemiz de sürüyor. 3 Haziran tarihinde bu projenin de ödeneği çıkacak. Böylelikle Lüleburgazspor önemli bir gelir kapısına kavuşacak. Bu da iş başına gelecek yeni arkadaşlarımıza büyük katkı sağlayacak. Görevden ayrılmadan önce bu iki projede de önemli mesafe olacak ve gelecek yıllar için büyük katkı sağlayacağına inandığım bu tesisleri Lüleburgazspor’a kazandırmanın gurur ve onurunu yaayacağım” diye konuştu.
Aslan, ayrıca görevde bulunduğu süre içerisinde kendisine yardım eden herkese teşekkür etti.

++

Aslan, “Kulübü düşüren takımın başkanı olarak tarihte anılmak istemiyorum. Bu yüzden bu şartlarda devam etmemin mümkün olmadığına inanıyorum”

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Herşeyden önce veya sonra bir şekilde tekrar profesyonel lige dönmemizi sağladığın için teşekkürler Siyami Aslan!

Senin de, Burgazımızın da yolu açık olsun!

Hiç yorum yok: