21 Haziran 2008 Cumartesi

Çekirdekçiler


Maç başlamadan insan ne hazırlar keyfine? Birkaç bira,sevdiği arkadaşlar,birkaç dua,her an gol yenebileceğini bilerek birkaç küfür… ama insanoğlu işte bir de kiritik maçlar öncesi kendine uğur hazırlar! Bu maçın uğuru da (yine)çekirdek oldu!
Çekirdek kelimesi stadlarda hoş karşılanmaz oysa. Bağırmayan,sürekli mızmızlanan taraftarlar için söylenir! “çekirdekçiler…” ama evdeyseniz ve sinirlerinize hakim olmak istiyorsanız çok ihtiyacınız vardır elinizi ya da dilinizi oyalayacak bir şeye… hem seyrettiğiniz milli takım kendisi çekirdek yemiş gibi çıkmışsa sahaya... yandan artist bir teknik adam sürekli kendini çeken kamerayı bildiğinden daha 5.dakikada ceketi çıkarıp ve de malı mülkü satıp savıp şova başlamışsa…
Taktik? Hangi taktik? Var mı öyle bir şey? Yok peki bu nasıl oluyor da yarı finale çıkıyoruz? Belki inanç belki futbol ilahları… ama tek bir şey var söylenecek… biz kendimizi yeniyoruz her seferinde! Futbol pasa dayalı basit bir oyun demişler. Katılıyorum ve ekliyorum! Futbol pasa dayalı basit bir oyundur ve siz doğru yere doğru zamanda atarsanız GOL olur!
Son söz: “gerçekçi ol imkansızı iste!” (öyle hala avrupa avrupa duy sesimizi diye yırtınma çünkü avrupa seni attila’dan beri biliyor. Kasma kendini rahat ol. Tam Türk işi…)

Hiç yorum yok: