7 Şubat 2010 Pazar

Çamurdan Gelen Galibiyet



Başlık Berkant'tan geldi eve dönerken. Maç yağmurlu havada oynandığından kapalıya girme niyeti olan bizler comche'nin gazlamasıyla gene tahta tribünümüze girdik. Ama yağmur azalacağına daha da arttı.Sanırsam bu arada halimize acıyan bir polis gelin hadi kapalıya dedi. Biz de dediğini yaptık.

Haftaiçi dediğimiz sahaya kendi renklerimizde çıkalım olayı hiçbir işe yaramamış. İlk yarıyı kırmızı-beyaz, ikinci yarıyı ise yeşil-beyaz oynadık.



Takıma gelirsek eğer kalede her zamanki gibi Burak vardı. Defans dörtlümüzün sağında geçen hafta Mehmet'in kırmızı kart görmesi nedeniyle oynamayaşından dolayı Tandoğan vardı.( Bu arada hem geçmiş olsun, hem de döndüğüne çok sevindik Tando!)Sol bekte alışılagelidiği üzere Levent, stoperlerde ise yeni transferler Emrah ve Tolga oynadı.

Orta sahada geçen hafta cezalı olan kaptan Hüseyin geri döndü. Cabir, Semih'in yokluğunda orta sahada başarılı işler yaptı.Sol kanatta Emre Atalı geçen hafta olduğu gibi garip bir şekilde gollerde topları taşıyan oldu.Sağ kanatta oynayan Halil İbrahim'in sakatlığı belki kendi açısından çok kötü ama Burgaz için yararlı oldu. Yerine oyuna giren Deniz'in attığı iki gol ile kazandık maçı. Forvet arkası oynayan Ali Erdem ise nasıl ve neden o sahada olduğunu bilmiyor gibi yapmaya devam ediyor. O da ikinci yarı başında yerini yeni transferlerden(Galatasaray'dan gelen) Ufuk Muhtar'a bıraktı. Sahanın hali malum olduğundan yetenekli olduğuna dair sinyaller versede pek birşey yapamadı.




Forvette ise Uğur'a her hafta daha da hayran oluyorum. O ne azim o ne hırs! Kendisini daha da geliştirmeye devam edicek bence. Maç sonuna doğru Uğur yerini transferin son günü gelen Samet'e bıraktı.Ama Samet'in acilen kilo vermesi gerekiyor bence. Zira benimle yarışıyor. :)

Sonuç olarak Oyak Renault tabii ki rakibimiz değil ama bu maçlarda puan kaybetmeye artık tahammülümüz yok. Hele Gop puan kaybetmişken. Şimdi bir hafta bay geçicez! Sonrasında Alibeyköy deplasmanı ve içerdeki Gop maçlarından 6puan çıkarmamız lazım.

Son söz zemin eğer biraz adam gibi olsaydı bu maçın kopması için ikinci yarıyı beklemek bile gerekmezdi.


6 yorum:

maraton39 dedi ki...

yeşil ve kırmızıyı aynı anda kullanma özürümüz var

tierra dedi ki...

Ne olacak bu Türk futbolunda zemin sorunsalı? :)

ultras/Movement dedi ki...

stadda sigara yasak değil mi:)

maraton39 dedi ki...

yapalım suni çim kurtulalım

blanka dedi ki...

@ultrasmovement
sigara yasak ama napsın bu çocuklar kararsın mı? :) kenarda köşede içiveriyolar gizlice :)

kıl dedi ki...

1985 yılında lüleburgaz stadı çim olurken altına 4 km boru döşenmiş yani sizin anlıycanız bizim stad alttan ısıtmalı ama bozuk ısıtma sistemi bu sene saha yenilenirken arıza onarılcakmış ama saha yenileme olmayınca öyle kalmış stad müdürü ile konuştuğumda bana böyle demişti