1 Mart 2011 Salı

Sonunu Getirin

Babaeski'de iki toplamda 3. maçımızdı bu, kendi evimizde ama Burgaz'da oynayamadığımız.

Hatay maçına oranla (ki o maçta bir anda ortaya çıkan baskıdan bahsediyorum) daha derli toplu başladık. Yine baskılıydık,yine gol bulacağımız belliydi. Ama bunu kendimiz beceremeyince Cabir'in ortasını kendi kalesine yollayan Menemen'in 2 numarası çıktı.

İkinci yarıda da aynı şekilde nasıl hücum yapacağını bilen bir takım kimliğiyle oyuna devam ettik. Gol tesadüf eseri bu seferde Serdal'ın şutuna müdahale edip kalecisini kontrpiyede bırakan Menemen'in 4 numarası sayesinde oldu.

Daha sonrasında güllük gülistanlık giden maç hakemin saçmasapan bir penaltı vermesiyle ( faul olduğu bile şüpheli, hadi faul vardı diyelim içerde olduğu şüpheli) biraz stresli hale girsede kazanmasını bildik.

Play-off potasıyla aramızda sadece 2 puan var. Haftasonu Antalya'dan 3 puanla dönersek çıkışımızın bir anlamı olur. Bir önceki maç yazısında dediğim gibi; Umutlandırdınız, utandırmayın.

Yazının en sonunda Levent'i ayrı tebrik ediyorum canını dişine takıp oynadığı için. Hep böyle devam Levo!

2 yorum:

kıl dedi ki...

serdal,semih,cabir,fehmi,birol,gökhanve levent ilk göze batanlar emre atalı yı protestomuz devam edicek ya adam gibi oynıycak yada amatöre uğurlıycaz onu..

Kerem dedi ki...

Yazıları her maç sonunda heyecanla bekliyor ve okuyorum.Anladığım kadarıyla takımda bir toparlanma sözkonusu.Ankaradaki ankarademirspor maçını izlediğimde hayatımda gördüğüm en kötü Lüleburgazspor'a şahit olmuştum.Fakat belliki yeni oyuncular takıma fayda sağlamış.Yalnız bence takıma biraz tribün desteği şart gibi...Hele hele bu dönemde...Tekirova'dan puanla bile dönsek iddaa ediyorum iş kopar gider.Ankaradan Kerem:)