21 Aralık 2008 Pazar

umuda yolculuk...

Aslında maça gitmeye niyetim yoktu daha doğrusu hastalık yüzünden halim yoktu. Gazete almak için dışarı çıktığımda stattan gelen sesler aklımı çeldi gene dayanamadım sarındık şalları, aldık şemsiyeleri istikamet tahta tribün. Bu maç eksiğimiz coktu mahallemizin ağır abileri yoktu. Kankalardan biri dağa taşa tekmil vermekle meşgulken diğeri Samiyen sokakta içmekle meşguldü.
Maçla ilgili anlatacak cok şey yok. Bildiğimiz Burgaz taktiği ileri doğru Erçağa şişirilen toplarla gol aramaya devam.Sahada daha fazlasına izin vermiyodu aslında. Ağır sahada atan galip olacaktı biz attık kazandık. Umut devam ediyor. Haftaya Yalovayı sahasında yenip Gölcüğün puan kaybını bekliyecez.
LÜLEBURGAZ : 2
Oyak Renault :0

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Gölcük'ün veya başka bir takımın puan kaybını beklememize gerek yok. Galibiyet yetiyor. Averajda üstünüz...

Sinan Yılmaz dedi ki...

Avaraja mı bakılıyor. İkili avaraja mı? Bilginiz varmı bu hususta acaba?

Sinan Yılmaz dedi ki...

Not: Ligler statüsüne göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır.

Beyler bu durumdan dolayı... Biz Yalovaspor'u yendiğimiz taktirde ilk 2'de yer alıyoruz.
Çünkü hem Tepecik Belediyespor'a Hem Gölcükspor'a karşı ikili avarajda üstünlüğümüz bulunuyor. Yani o maçın sonucu ne olursa olsun. Bizim galibiyetimiz bizi 2. yapar.

Haydi beyler deplasmana...

blanka dedi ki...

extensor maalesef deplasmana gidilemiyor çünkü maç seyircisiz ama cuma burgazdan uğurlanacak takım...