29 Aralık 2008 Pazartesi

Muhasebe

Hazır cumartesi finallerde başlıyacakken aklıma gelen başlıkla yazacaklarımın örtüşmesi ilginç oldu.
Bu yazının amacı içerdeki son maç hariç içerdeki her maçı izlemiş bir de deplasman yapmış biri olarak takım ve kendimiz hakkındaki düşünceleremizin, zaman içerisinde nelerin değiştiğini göstermek belki biraz özeleştri yapmak çokça da bu mutluluk için bizi son haftaya kadar bekletenlere dokundurmaktır.
Sezonun ilk maçında Karagümrük deplasmanından 3puanla dönünce maça gidenlerden duyduğumuz takımın iyi olduğu, hele Erçağ denen adamın ayrı biri olduğuydu.Bizde bu gazla Küçükköy maçında tribünler doldurduk.Takım da seyrettiğim en iyi futboluyla maçı rahat kazandı.İçerde daha sonra Gölcükle oynadık.Yani aslında maç maç yazmaya gerek de yok.
İkinci yarının ilk maçına kadar takıma inanmaya her daim devam ettik. Hatta Tierra ile Göztepe maçları hayalleri kurduk.Ama biraz da üzüldük o tarihlerde asker olacağı için.
Zaten nolduysa 2.yarının ilk maçı ile beraber evimizde Karagümrük mağlubiyeti almamızla başladı.Ardına gelen Küçükköy mağlubiyeti ve Gölcük yenilgisi o 3hafta önce inandığımız takımı 1.likten 4.lüğe indirdi.Tabii bu arada yaşanan hoca değişikliği ve gelen hocanın yine Karadenizli olması iyice içimize kurt düşürmeye başladı.Başkan ve kaymakamın da Karadenizli olmasından dolayı bir garip ruh haline büründük.Hele ki içerde kazandığımız Tepecik maçından sonra sahada horon tepilmesi bizim için bardağı taşıran son damla oldu.
Dedim ya bu birazda kendimizle muhasebe evet bugün bizi çok sevindiren topçulara çok sinirlendik.Ama bunun nedeni bize bu mutluluğu haftalar öncesinde yaşatacak potansiyelleri olduğundan dolayıydı.Biliyorduk ki bizden iyisi yoktu. Hepsini izlemiştik takımların.Yoktu işte.Ama son hafta dakika 79.a kadar yüreğimiz ağzımızda bilgisayar ekranlarına baktık.Dedim ya herşey unutulur.Sizin bizi üzmeniz,bizim size sinirlenmemiz.Yeter ki size yakışanı oynayın.
Gelelim yönetime;
Bu takım profesyonel bi takım.Öyle kazanılan her büyük maçtan sonra lig bitmişçesine sevindirmeyin futbolcuları.Neler olduğunu gördük Yalova ve Tepecik maçlarının ardından.
Eğer bir kez daha o stadda horon oynanırsa eğer bu sefer sinirlenip dışarı çıkmayacağım.Alnızın orta yerinden vurmayan Emre değildir...

Volkan'ın sezonun ilk maçı için yazdıklarıyla bitirelim bari;
Bu şehre yeşil kırmızı ateş gerek! Trakya futboluna su gerek!

Çıktık Volkan çıktık... Göztepe maçı hayali gerçek olucak...



Hiç yorum yok: