29 Ağustos 2009 Cumartesi

Deli-kanlı Gattuso


Turkiyede Serie A yayinlarini alan cikmamis, eh normal tabi Italyan liginin izlencek bir tarafi kalmadi kimse para vermez ama genede 1 mac var ki Italyada illa izlenmeli....Milano derbisini sadece Gattuso icin izleyebilirsiniz....Suan mac 3-0 ve daha ilk yari, attigindan cokta kacirdi Inter, Jose Mourinho orucu yasaklamis, Musluman oynatmiyor ama karsilarindaki takim son yillarda yaslanan kadrosunun guclendirmedigi gibi Kaka ve Shevchenko'dan kazandigi paralarida harcamamaya yemin etmis gibi, teknik direktore bile para vermiyorlar... Tamam Ancelotti'yi sevmezdimde yerine gelenin ne fazlasi var ki? Neyse bu yaziyi yazmamin nedeni olan adama donersek, su katilmamis psikopat oldugunu bilmeyen yok. Izledigim her macta karsi takimin en etkili adamina ilk 15 dkkada bir bilek yoklamasi yapar, hakemlerin uzerine yurumekten asla cekinmez, takiminin ezilmesine katlanamaz teknik direktore kadar sovebilen bir yapisi var.Ayrica on capraz diz baglari kopmasina ragmen 80 dkka kopuk baglarla oynayabilcek kadar yurekli ve gucludur. Gectigimiz yil yaptigi sert faul sonrasi kirmizi karti yicegini bildiginden gidip once hakeme sora cikarken Ancelottiye sallamisligi vardir. Bugunku derbidede farkli olmadi, Milan gene eziliyordu, gitti Eto karsi karsiyayken penalti yapti, atilmasi gerekiyordu hakem penaltidan emin olamadigindan Gattusoyu oyunda tuttu, bunu cok iyi anlayan Leonardo Seedorf a formasini giymesini soyledi, Gattuso kenara kadar geldi kaptanlik bandini cikardi, gozunden ates fiskiriyordu ancak seedorf formasini giyene kadar zaman gectiginden kaptanlik bandi elinde olarak 1-2 dakka daha oyunda kalmak zorunda kalan Gattuso, oyun birdaha durdugunda oyundan cikcagini bile bile, daha dogrusu oyunun durmasini beklemesi gerekirken oyunu durdurdu!!!! (Sneijder'i bicerek) ve Seedorf kenarda taktik alirken Leonardo'dan giyindigiyle kaldi. Cunku psikopat abimiz durmayan oyunu kendi durdurdu ve hakemin onu atmayarak kacirdigi adaleti kendi sagladi. Oyundan direk atilarak, once hakeme sovdu, sora cikarken Leonardo'yu fircaladi. Olan garibim Seedorf'a oldu...o kadar isinip cabucak giyinmisti, kale arkasina gitti tekrar..Milan burdan maci umarim 5 e goturmez, yillardir gonulden bagli oldugum takimin boyle rezil olmasini icim kaldirmiyor ama Berlusconi'yede iyi bir mesaj yolladi Gattuso....bu takim idare etmeye alisabilcek bir takim degil ve Inter karsisinda acizligi kaldiramayan kulubun delikanli cocugu macta daha fazla oynamayi reddetti.
Ceza gelir mi Gattuso'ya bilmem ama gelsede cok takar mi bence takmaz. Pirlo'yu da satsalarmis keske onunda akli Chealsea'de kalmis, yazik koskaca Milan'a yazik....

7 yorum:

blanka dedi ki...

ulan diyorum Volkan nerden buldu da seri a izliyor ama altından Amerikadaki adam çıkıyor. süprizlerin adamısınmn vesselam :)

onur dedi ki...

olm gattusonun takimi bir satisi bir isyani var ki ben boyle psikopat gormedim:)) ezelden milanliyimda hep eziliyor bu ara inter karsisinda:))

valla bizim amerikan internetinde herseyi izlemek serbest sansur yok bizde:))

bayada olmustu birseyler yazmayali

blanka dedi ki...

paşamsın :)

tierra dedi ki...

ben de lan bu emre nerden buldu da italya ligini izliyor diyordum ki, altından queens'li çıktı :p

hastasıyız gattuso'nun... :)

onur dedi ki...

ben size link atarim, www.myp2p.eu dan football a girin, mac saatlerinde her macin linkleri var 3-5 tane hemde, biri is yapmasa digeri yapiyor....

gattuso zaten icerlemis maldini gidince ambrosini kaptan olmus, oynamayan adamdan kaptan mi olur ki?

blanka dedi ki...

ya hadi oynayıp oynamadığını geçtim ambrosiniden kaptan mı olurdayım ben.
ulan tam albertiniyi koyucaktım ambrosini dedin Onur :)

nerden nereyeeeeee...

yazık Milan'a.Şaka bi yana bu takım size benzemiyor değil Onurum. aynı şekilde gidersiniz sizde Milan gibi. 5.hafta aynı tarife Samiyende deyip sana buradan meydan okuyayım hatta :)

onur dedi ki...

bize benzemiyor, biz parayi saciyoruz ama osuruk adam aliyoruz, milan almiyor:))

buyuk macin oncesinde favoriler hep olur ama neticeler baska, 4-5 yerse buyuk mustafa, cibiliyetsiz demirorenin son kurbani olur...tabata transferiyle kime peskes cekiliyor anlamiyorum, o parayi ver deco'nun eline bak kosarak nasil geliyor, ibrahim kizil irakta kizil petrol adiyla ihale aliyormus, herhalde demirorern gaz grubunada bisiyler ayarlicak ki ticaret futbol uzerinden yapiliyor:))

genede demem o ki, surpriz samiyenden cikar, beraberlik bize yetmez, ya fark yeriz ya yeneriz!!!