24 Ocak 2010 Pazar

Sahada Cidden Donan Takım

3-0 mağlup olduk...


Maç öncesi imece usulü temizlenen stad zemini.



Maça biraz da tereddütle gittik havadan,zeminden ve 2yıl önce Zonguldak maçında başımıza gelenlerden dolayı.

Neyse saha imece usulü temizlenmişti. Ama bu temizleme sırf 2aydır takımlarına hasret Burgazlıların kavuşma isteğindendi. Yoksa ortada futbol oynanıcak bir saha yoktu kesinlikle.

Stada girdiğimiz gibi tribünümüzü kesip. Kimseler yokken kendi makaramızı yapalım deyip tahtaya gittik. Fakat tahta tribün dize kadar kar. Kendi çabamızla kendimize kadar yer açıp en üstte demirlerde takıldık. Tabi bu arada kartopu atıp kulübenin sağlamlığını da ölçtük maç öncesi.Ve sağlam değil o kulübe arkadaşım. Bizim yumruk atmamızla bir alakası yok. Kartopu bile kırıyor kulübeyi.



Maça gelirsek ortada bizim takım namına hiçbirşey yoktu. Ama maçın hemen başında Uğur yakaladıklarını atsa bu sahada skoru koruyabilirdik belki de. Giden oyuncularla takım bir kademe aşağı seviyeye inmiş. Özellikle Cabir'le beraber oynayan stoper Cabir'in yarısı kadar bile değil futbol bakımından. Ki Bayrampaşa'nın hocası sürekli 5numaranın üstüne oynayın diye bağırıyordu.

İlk golde oradan geldi zaten.Kaçırdığı adamın karşıya karşıya kalması sonucu yedik.

İkinci golde sol kanattan gelen bir atakta bu sefer Cabir adamını kaçırdı. O da altıpastan topu kaleye yuvarladı.

Yediğimiz üçüncü golü ise artık cidden sıkıldığım için başka şeylerle oyalandığım için göremedim. Ama Comche'nin dediğine göre çok güzel atmış karşı takımın oyuncusu.

İşin totaline gelirsek;
1-Takımı bir kerede normal zeminde seyretmek lazım.
2-Bayrampaşa çok iyi takım olmuş.
3-O saha daha da kendine gelmez.
4-Sahada rezilleri oynayan takıma bakmayıp ,başkandan otobüs istemek ayıptır.






4 yorum:

kıl dedi ki...

foruma konu açıyorum bu hafta otobüsler emre tülüden :) ya bırak emre sende hee 1 maç yenildi die istemeyelimmi otobüs gitmeyelimmi haftaya maça ne düşünerek yazdın bilmiorum ama katılmıyorum kardeşim bu tavrına !

blanka dedi ki...

ben otobüs istenmesin demiyorum. ama bu maç sonu yapılır vs. benim görüşüm bu.
ayrıca keşke durumum olsada herkesi götürebilsem :)

tierra dedi ki...

aha bizim takma dişli dayı değil mi o? :)

kıl dedi ki...

daha ilk maç emrecim ölçü değil daha iyi olucaz inş naç çerkezköyde diye duydum ayrıca takma dişli dayı bizim yan apartmanın kalerüfercisi her maç gelir küfür eder neden ettiğini oda bilmez ama onuda öyle kabul edicez taki bayrampaşa 2. golü attıktan sonra taş tribünden gol atan futbolcuya yağıp esen kafasına göre takılan lüleburgaz seyircisi gibi adam gol atmasınmı yav mesleği bu bundan ekmek yio çok geriyiz lüleburgaz halkı olarak !