31 Ocak 2010 Pazar

Yanlız ve Katledilen Burgazım!



Yükselme gruplarına gidenler gittikten sonra sadece 2haftada potadan çıkmak, 2.Lig hayallerini başka bahara ertelemek. İşte devre arası Talha ve Hakan'ı satarak biz bunu kendi kendimize başardık.

Bugüne gelirsek eğer; çok keyifli çıktık Burgaz'dan. Bahisimizi yapıp,askerden günlük izinle Çorlu'ya gelen Patriot'la kucaklaşmaya. Bira içelim teklifimiz ultrAs başkanın bizi götürdüğü mekanın kapalı olması ile es geçilip burgerking'te yedik,fazlaca :)

Stada bizi bırakan peşindeyiz tayfası sanırsam alkol alımı için şehrin içlerine karıştılar. Bizde biletimizi alıp stada girdik.

Maçta geçen haftadan değişik 27 numaralı stoperimizi Tolga'nın yerine, 68 numaralı orta saha oyuncumuzu da Hüseyin'in yerine koyarak başladık oyuna. Daha maçın başından başladık yüklenmeye Çerkezköy kalesine. Hele bir pozisyon var ki ''virtiöz'' Ali Erdem kafayla dokunsa atacağı topu Deniz'e bıraktı kafasını eğip, sayesinde net golü kaçırdık.Sol kanatta oynayan Emre Atalı'nın çalımları sadece golde işe yaradı. 2oyuncuyu oyundan düşürüp, Uğur'a golü attırdı. İlk yarıda Uğur ve yanılmıyorsam Emre ile gole çok yaklaştık ama Burgaz'da oynanan ilk maçta panterleşeceği tutan Çerkezköy kalecisi gene çok iyi bir oyun çıkardı. Bu arada aynı pozisyonda, arada sadece saniyeler varken bir pozisyonu devam ettirip diğerinde Semih'e 2. sarı kartını çıkarıp oyundan atan hakem efendi niyetini burda belli etmeye başlamış aslında da biz pek anlamamışız.

İkinci yarıya doğal olarak orta sahaya bir değişiklik ile başladık. Yağan yağmurla birlikte(ki burda Çorlu Emniyetine çok teşekkür ederiz.)kapalı tribüne geçtik. Daha kendimize gelmeye, yer almaya uğraşırken yerde yatan Mehmet Kömürcü'ye çıkan 2. kırmızı kartla nolduğumuzu şaşırdık ve Çerkezköy'den yiyebileceğimiz tek golü de frikikten yedik. Bundan sonra zaten ne sahadaki oyuncularımız ne de kulübedeki hocalarımız yerlerinde duramıyordu sinirden. Zaten işin komik ve bir o kadar acıklı yönü burdan sonra ortaya çıktı. Oyundan alınan Deniz, hakeme küfür edince kulübeye otururken kırmızı kart görücekti fakat bu muhteşem hakemimiz Deniz'in forma numarasında eşofman giyip oturan Deniz'in ikizine kırmızı çıkardı. Eee tabi yedek kulübesi iyice gerildi. Kaldı ki Atilla ben o değilim diye yırtındıkça hakem 14yazıyor eşofmanında diye mıkırdanıp durdu. Bu sefer Atilla üst eşofmanını çıkarıp formasını gösterince, pişkin ve yüzsüz hakemimiz kartını çıkarıp numarayı değiştirip garip bir şekilde yanlışını düzeltti.

Kalan dakikalarda Uğur'la iki kere gole çok yaklaştık ama birincisinde Uğur'un acele etmesi diğerinde bahsettiğim kalecinin performansı sayesinde gole ulaşamadık. Burak'ın da hakkını teslim etmek gerekiyor tabii ki. En az 3tane net golü çıkardı. Yediği golde çatala giden topa yapabileceği pek birşey yoktu.



Gelelim diğer olaylara;

Geçen maç madde madde yazmıştım ama bu sefer hiçbir maddeye gerek yok!

Lüleburgazspor taraftarı bugün kandırılmıştır! Bildiğin yalan söylenmiştir! Bu yalanı da söyleyen, Karadenizli olmasına rağmen özellikle bu bölgenin hakemleri tarafından doğranan takımın başkanıdır!

Geçen hafta tribünde el sallayıp,otobüs sözü vermeyi bilen. Haftaiçi kendisinden otobüs isteyenlere 4otobüs veriyorum, ama dolduramazsanız bir daha otobüs yok diyen başkandır!

Ki Burgaz taraftarlarının otobüs verilmezse hep beraber trenle gideriz diye konuştukları bilinen birşey. Bunlara izin vermeyip, ben otobüs vericem diye söz verip ama dolduracaksınız diye koşul sunan başkana istinaden toplanan 150kişi ve gelen tek bir otobüs. Bunun tek izahı bu takıma gönül veren insanları kandırmaktır! 2. otobüs binbir rica minnetle gelmiş ve bu otobüs ile gelenler ikinci yarı stada anca ulaşabildiler.

Ve bu başkan maç sonrası sinirden kuduran taraftara sus işareti yapıyor pişkin pişkin. Yok efendi ben orda götümden soluyacam, gırtlağım yırtılıcak. Sen bana kalkıp sus işareti yapacaksan. Yok öyle bolluk.

Sen bize sus işareti yapacağına her maç sahada doğranan takımına sahip çık.

trakyAteşi!



6 yorum:

tierra dedi ki...

başlıık düzeltildi ve mütemadiyen bu işe kim karıştıysa sövüldü :)

maraton39 dedi ki...

Susmak yok bundan sonra

kıl dedi ki...

TEK KELİME İLE HARİKA BİR YAZI FORUM MÜDAVİMİ OLARAK TEBRİK EDERİM KARDEŞİM BU YAZINI !

lüleburgazli dedi ki...

helal olsun bu yazının altına imzamı koyarım

lüleburgazli dedi ki...

bu yazını altına imzamı koyarım harika olmus gercekten

Unknown dedi ki...

walla iyice trakya ateş olmuş demekki .tekirdağdan sesisiz sessiz takip ediyordum.ses vermek gerekti.bu taraftarı kızdıranın suyu ısınır.