21 Ekim 2008 Salı

Alexleşen Semih ve Paslaşan Arsenal...

Pazartesi gecesi Futbol Kulübü programında Uğer Meleke, Kocaeli maçında Alexleşen Semih'ten bahsetmiş ve Semih'in forvet arkasındaki etkili oyununa vurgu yapmıştı. Bu gece de sahada aynı Semih vardı. Bana göre de sanki yeni yerinde Semih daha etkili. (Tabii 2 maçta belli olmaz ama ilk izlenimim bu yönde.) Ama bir takımda iki Alex olunca, işler istediğiniz gibi gitmiyor. Çok iyi paslaşan ve çok koşan Arsenal birbirinin kopyası iki golü bu ortasahaya sahip Fenerbahçe'ye (bir çok daha koyalım) çok kolay atabiliyor.
Wenger'e şaşmamak elde değil! Bu takımları nasıl kuruyor? Nerden buluyor? Biraz daha tecrübelenen Arsenal'ı önümüzdeki yıllarda zor durdururlar.
Maçtan bir enstantane: Guiza'nın "neden geldim İstanbul'a" bakışı. Fenerbahçe adına birkaç saniyelik görüntü ile birlikte güzel bir özet! Çırpınıyor adam ama kimse ne oynadığını bilmediğinden onun çırpınışları da bir sonuca eremiyor!
Bu arada bir Emre vardı ne oldu ona?

Son not da, solaryum çocuğuna: Çoluk çocuk takımı dediğin Arsenal, 5 tane atmış 2-3 tane de net pozisyona girmiş. Adamları böyle aşağılayarak mı bu mağlubiyete kılıf uyduracan?

1 yorum:

blanka dedi ki...

bordo kelebekler oleyyyy...