28 Kasım 2008 Cuma

Menüden Kalanlar...


Sabah 8de verilen söz ancak 9:30da tutulunca öğlen gibi kapağı Bakırköy'e atabildik.Tierra'da Garanti ile verdiği savaşı kazanınca yolumuzu Mecidiyeköy'e çevirdik.Biletix'den de biletleri teslim alınca yavaş yavaş içimiz kıpırdamaya başladı alkol için.Tierra'nın gönderdiği enerjilerle(Secret izlemiş kendileri.)maç saati yağmur yağmayacağına inandırdık kendimizi.Dumlupınar tayfasının güzel insanları Özkan ve Kutay'la buluştuktan sonra karar Bazooka yönünde çıktı.Meltem Mecidiyeköy civarlarına ayak bastığında 2şişe bitmiş,biralara geçilmişti.Cilamızıda yapıp eski açıkta yerimizi aldık.Zaten votka dışında günün en güzel anıydı herhalde sahadaki parçalı forma ve beyaz şort. Hele o beyaz numaralar-fontlar. Resmen gözlerimiz kamaştı. Alkolle coşan bünyeden ve bulununan açıdan dolayı maçın geneli ile ilgili pek bişey söyleyemem ama Lincoln dışında sahada çabalayan yok gibiydi.
Maç çıkışı,metrobüs girişinde yaşanan Tierra-polis ikili mücadelesi bu garip günün sonu oldu. Tierra her maç sonrası söylediğini evde tekrarladı;
Bir daha maç öncesi içmeyeceğim ben ya...

Buradan Onur'a açık istek...
Amerika'dan bir derbi yazısı istiyoruz.

3 yorum:

tierra dedi ki...

bana bazooka demeeeeeee !!!

tierra dedi ki...

o derbi yazısı yazamaz!!! şükran günü izdihamına dahil olmuştur şimdi :p

onur dedi ki...

ilk kez bir derbi izlemedim...skoruda olacaklarida bilmisim iyi kide uyanmamisim zaten sabah 9 da gelmistim odaya 12 de mac vardi...fenere karsi her zaman iyi top oynarizda gene olmus bisiyler son 2 senede oldugu gibi, 10 kiside yenmemiz lazmdi baahane deil:)