21 Kasım 2009 Cumartesi

IBRAHIM AT FINK'e AT!!!!


Mac yazisini hemen yaziyim istedim, ehh biraz tarafli olur yada sevincimin tam uzerine olur ama kisaca ozetliyim. Aslinda zar zor ne zaman patlicak diye dusunulen bir 5 maclik galibiyet serisi vardi besiktasin mac oncesi biraz onun gazi, birazda Kazim'in meshur TWEET'i 8JK veya yarin sova hazirim gibisindeki yazilarindan sonra iyice gaza gelinmis olucak ki besiktas oyuna cok istekli basladi. Her ne kadar 20 inci dakikadan sonra oyundan dusup biraz fener'e kaptirsada ilk yarida hatirda kalan SERDAR OZKAN'in gene derbi klasigi topu disari vurmasi ve ALEX'in son saniye frikigi haric pekte akilda kalan bir sey yoktu. Aslinda Daum gene GS macindaki taktik ve ayni psikolojiyle KAZIM'i besiktas stoperlerini tahrik etmeye yollamis. Fakat galatasaray macindan ders alinmis olucak ki yada stoperleri o mac eksik olan galatasaray savunmasina benzemeyen ferrari sivok ikilisiyle ve ibrahim toraman'inda katkisiyla tahrik silahi tersine dondu. Kazim fizik olarak cok kuvvetli ve ne yapacagi belli olmayan bir oyuncu fakat ferrari butun sakinligi ve esnek uzun bacaklariyla kazim'i cildirtti, once sag kanada gitti sonrada oyundan gitti. Daum'un psikolojik oyunu kendini vurmus oldu. Tabi 1-0 dan sonra bobo'nun volkan'i sasirtan golu maci biraz koparmistida, kazimda fenerin fisini kendi cekmis oldu. Bugun ibrahim uzulmez'i herhalde barcelonaya sol bek yapicak performansa surukleyen gokhan gonulun ve mehmet topuzun daginikligiydi. Fakat 2 golun direk asisti 1 golunde hazirlayicisi olarak herhalde macin yildizi olmustur. Fink'le cok dalga gecilmisti, cok iyi bir transfer mi tartisilir fakat verilen gorevi hic aksatmadan yaptigi kesin, bugun alex'i sahadan sildi ehh ayaginada top cok iyi oturunca IBRAHIM AT FINK'e demek istiyorum.

Fenerbahce icin Santos ne ise yarar ben hic anlamadim, ELANO ve SANTOS'u brezilya milli takiminda izliyorsun donup burda izliyorsun taniyamiyorsun. Ekmek yedikleri yere bole ihanet ediceklerse dunya kupasi oncesi kadro disi kalmayi hakediyorlar. Emre belozoglu gene kendi kendini sakatladi, sag arka adalesinde yirtik varmis. Konusmaktan bagrismaktan kavga etmekten vakit kalirsa top oynuyor yada sakatlaniyor. Lugano'nun yanindan Bilica'yi almak butun defansida bozmus. Besiktas'ta ne oynadi dersek? 10 dakika oynamaya calisti bu seferde golleri kacirmak yerine atinca skor geldi. Ucuncu gol acik ofsayt ama o olmasa baska bir pozisyon olur gene 3 olurdu.

7 sene sonra kadikoy'de yenilmistik, 7 sene sonra inonu'de onlari yenerek durumu esitledik. Herkes bir seri yakalamisti bu ligde, GS ve FENER uefa nedeniyle sezonu erken actigi icin sezon basi bir seri yapmisti. Besiktas'ta sezona gec ve iyi hazirlanmadan baslamisti ama sezon arasi bir seri yakalayarak zirveye ortak oldu. TURKCELL SUPER LIG HIC BITMESIN reklami geldi aklima, TURKCELL SUPER LIG'e ara da verilmesin! IKi haftada 1 mac izleyebilmekten ve 50 gunluk devre aralarindan kaybeden turk futbolu oluyor.

Hiç yorum yok: