11 Temmuz 2009 Cumartesi

Yorumsuz

Lüleburgazspor Hasan Doğan Halı Saha Tesisleri'nde yapılan genel kurul toplantısı İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan kuruluna Tayfun Gülereşi, Ferit Koral ve Tuncay Akgün'ün seçilmesinin ardından, yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider raporları, denetim kurulu raporu okunup, bütçe sunumu yapıldıktan sonra oybirliği ile kabul edildi.

Genel kurulda bir konuşma yapan takımın eski yöneticilerinden Avukat Ahmet Zeki Kılavuz, takıma Lüleburgazlılar'ın sahip çıkmaları gerektiğini ifade ederek, ''Yerel yönetimden hiçbir şekilde destek alamıyoruz. Bu yükü tek başımıza taşımak çok zor oluyor. Lüleburgaz halkının bize bu yükü taşımada yardımcı olmalarını istiyoruz'' dedi.

Daha sonra konuşan Kulüp Başkanı Siyami Aslan da,''Geçtiğimiz sezon bizim için çok iyiydi. Takımın yükselme grubuna çıkması büyük bir reklam olmuştur. Şu an takım olarak iyi durumdayız. Kurduğumuz kadroyu dağıttığımızı düşünenler olabilir. Ancak bu geçtiğimiz sezon kurduğumuz kadroyu da bu şekilde kurduk. Kadromuza yine genç futbolcular katacağız. Kesinlikle yaşlı oyuncu düşünmüyorum. Geçen sezon olduğu gibi yaş ortalamamız yine 21-22 olacak'' şeklinde konuştu.

Tek liste ile yapılan seçim sonucunda başkanlığa yeniden Siyami Aslan getirilirken, yönetim kurulu üyeliğine Abdurrahman Gürkan, Hüseyin Bilgiç, İsmail Kırılmaz, Kazım Gürbüz, Mesut Yarim, Murat Özyürek, Selahattin Tiryaki, Hasan Lukoğlu, Yaşar Özçiftçi, Mustafa Güneş, Zafer Girgin, Abdullah Kandemir, Tuna Çetin, Necmi Seferoğlu ve Cemal Bektaş seçildi.


Söyleceklerimizi burda söylemişiz zaten!!!

Hiç yorum yok: