31 Temmuz 2009 Cuma

Stad Sorunsalı


TFF 3.Lig 1. grup takımlarından Lüleburgazspor'un Başkanı Siyami Aslan ligin ilk yarısındaki maçlarımızı Edirne'de oynayacağız" dedi.


Başkan Siyami Aslan yaptığı açıklamada, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan sarıçam'ın yardımları ile 8 Kasım Stadının çimlerinin yenilenmesi için gereken ödeneğin çıktığını belirterek kendisine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Aslan "Ödemiş kampı dönüşünden sonra kendi sahamızda sezon açılışı yaparak büyük takımlarından biri ile hazırlık maçı oynadıktan sonra 8 Kasım Stadının çimlerinin yenilenmesine başlanacaktır.Büyük bir ihtimalle ligin ilk yarısındaki lig maçlarımızı Edirne'de oynayacağız..Edirne'de oynayacağımız maçlarımızda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum" dedi.

1-Be hey efendi şimdi mi yapılır bu?
2-İlk yarı maçlarının hepsini deplasmanda oynamak varken neden Edirne'ye taşınıyoruz?
3-Edirne'ye gidecek insanların benzin paraları ne olacak?
4-Biz takımımız var diye sevinirken,Trakya'dan insanlar Lüleburgaz'a maç izlemeye gelirken şimdi biz kendi şehrimizin takımı için 2haftada bir yollara düşücez! Allah'tan reva mıdır?



Neyse daha kafasını kuma gömen çok Burgazlı varken sizde istediğiniz gibi at koşturursunuz!!! Edirne az gelmiş Keşan'da oynayalım!!!

*italik kısımların dışındakiler Görünüm Gazetesinden alınmıştır.

1 yorum:

tierra dedi ki...

tepeden fotoya bakıp bizim evi gördüm bihoş oldum şimdi bak :)