16 Eylül 2009 Çarşamba

3puan Oldu!


Sezonun 4. maçında evimizde renkdaşımız Bayrampaşa ile oynadığımız maçı, geçen maçta gol atan Uğur'un golü ile 1-0 kazandık.Maça Bayrampaşa yeşil-kırmızı çubuklu biz ise beyaz forma ile çıktık.Bunun düsturu nedir acaba?Ev sahibi takım neden kendi renkleri ile çıkmaz sahaya?

Maça kalede Burak, defansta Tandoğan-Cabir-Hüseyin-Levent dizilişi ile çıktık.Ki genelde defansımız hatasız oynadı.Cabir dahil. Herhalde bu hafta sonunu bay geçmemiz en çok sakat olan stoperlerimizin iyilişmesi için hayırlı olacak. Sağbekte geçen hafta kırmızı kart gören Mehmet'in yerine oynayan Tandoğan'ı çok beğendim ki gerçek mevkiisi defansif orta sahaymış. İlerleyen günlerde stoperlerimiz döndükten sonra Hüseyin'le birlikte çok daha ısıran ve top yapabilen bir orta sahaya sahip olacağımız görüşündeyim.

Bugün orta sahada Semih-Ali Erdem-Talha-Emre dörtlüsü ile gayet başarılı işler çıkardık. Özellikle Talha ve Emre'nin uyumu gayet iyiydi.Semih ise bugüne kadar oynayan defansif orta sahalar içinde en iyisiydi. Ali Erdem'e(91 numara) gelirsek tek özelliği koşmak. Koş babam koş başka birşey yok.

Forvette geçen hafta Engin'i kaybetmemizden sonra Deniz-Uğur ikilisi ile çıktık. Deniz sonuna kadar hep topları kovaladı. Açık alanda 3.ligde yakalanması nerdeyse imkansız. Azıcık pasa veya son vuruşlarına odaklansa ya da çalışsa geçen sene Erçağ'ın yaptıklarını yapmaması için hiçbir neden yok bence.Uğur çok çalışkan,saldırgan ki akıllı da. Attığı golü zekası sayesinde attı. Topu arkasında iki defans varken topu stop etmesini beklerken sol ayağına alıp attığı gol ile bunu da gösterdi.

Bu ligde seyrettiğim 3.takım Bayrampaşa ve geçen seneki takımların kalitesinin yerinde yeller esiyor.Geçen sene Göztepe'de oynayan Fatih Özer dışında neredeyse kaliteli adamları yok.

Bir galibiyete ihtiyacımız vardı belki de. Bundan sonra Bandırma maçıyla çıkışımız devam eder inşallah. Eksiklerimizi giderince yukarısı için belki ümitleniriz.

Sigara yasağı bugün stadımızda ilk defa uygulandı.Polisler içerde sigara içirtmediler ve stad hoparlörlerinden anonsa yapıldı sigara yasağı ile ilgili.

Bu arada maçın sonuna doğru gelen ve kime küfür ediyoruz diyen Comche'ye selamlar...

Hiç yorum yok: