16 Eylül 2009 Çarşamba

Ahmet Menecerlik Oynarsa


Şehir efsanesi midir, gerçek midir bilinmez ama İnter başkanı Moratti'nin bir oğlu vardır.Bu çocuk CM oynar ve babasına bilgisayar oyunundan çok beğendiği futbolcuları tavsiye eder. Moratti de gider alır. Kırmaz ufaklığı...


Şehir efsanesi değildir. Ankaraspor'un onursal başkanı (!) Melih Gökçek'in oğlu vardır. Çocuğunu önce bu kulübe futbol şube sorumlusu yapar. Ama çocuk bir gün babasına: "Baba bu kulüpten bize ekmek çıkmaz! Taraftarı yok,destekleyeni yok falan der. Bana bir kulüp al! "


Rivayete göre, Küçük Ahmet de CM oynamaktadır ancak oyundaki takımı Ankaragücü'dür.Mazisi sağlam,taraftarı çok,100 yıllık bir kulüple oynamayı çok seviyordur. Babası da bunu bildiğinden gider, gerçek hayatta Ahmet'e Ankaragücü'nü alır ve bir gecede başına geçirir. Yani Melih Gökçek baba, oğluna "add manager" yapmıştır.


Elde iki takım olmuştur şimdi. FA sıkıştırır bunları. Bu işi düzeltin der. Baba-oğul sallamazlar... Sonuç,oyunu oynayan Ahmet'e (dolayısıyla babasına) bir mail gelir. Ankaraspor'u küme düşürürler. Ahmet'te Ankaraspor sayfasını açar ve "retire from football" 'a tıklar ve Ankaraspor'u tarihe gömer. Mailin devamında kendisine Ankaragücü başındayken 6 ay hak mahrumiyeti cezası aldığı da yazılıdır. Ama bu oyunda bunun pek de önemi yoktur...


Ve bizler... Oyun içinde oyun. Gerçek nerede? Gerçeküstü nerde? Kafalar karışık... Hayata devam ederiz!

2 yorum:

blanka dedi ki...

ulan dünyada ne babalar var ha :)
ama şuna eminim işi sidik yarışına dönüştürmeselerdi aynı Cavcav'ın yaptığı gibi saman altından su yürütselerdi gene bişey olmazdı.
bu transfer sezonunda hacettepeden 10küsür oyuncu G.birliğine geçti.
bu organik bağsa öbürü nasıl bir bağ acaba?Hormonlu mudur acaba?

maraton39 dedi ki...

bunlar FM i aynı LAN bağlantısı üzerinden oynuyorlar :)))