4 Ekim 2009 Pazar

Alışılan Tarife


Geçen sene 2 maçta da olduğu gibi Oyak Renault'yu yendik. Emre Atalı'nın attığı gol ile.
1-0! İkinci galibiyet aynı skorla.
Maça sırf kendimize heyecan katsın diye iddaa'da takımımıza basarak İstiklal Marşı okunurken girebildik. Tabi maça girerken dışardaki ufak kızanların abi beraber girebilir miyiz demelerine, Mustafa'nın sence girebilir miyiz demesiyle ufak çaplı bir dumur yaşadık.İlk defa kapıda görevli falan yoktu kendi biletlerimizi kendimiz okutup girdik turnikelerden.Tabii ki kızanlarla çift turnike yaparak.Maksat kızanların içindeki Burgaz sevgisi büyüsün.
Maça gelirsek geçen haftalardaki aynı defans dörtlüsü ile başladık. Hüseyin hala stoperde elinden geleni yapıyor ama Hakan biran önce çok iyi olucak.Sol ve sağ bekler gayet iyiydi.(Mehmet'in cezası bitmesine rağmen Tandoğan sağ bekteydi.)Cabir'e gelirsek ilk seyrettiğimiz maçta belki de hocanın yanlış mevkide oynatması sebebi ile çocuğa fazlaca yüklendik.Stoperde gayet başarılı,hızlı.Biraz kalıplanırsa gayet iyi olacaktır.
Orta sahada Semih takıma girdiğinden beri takıma vites arttırttı.Talha geçen maçlara göre bi kademe aşağıda olsa da ayağı kopmadığı sürece bu takımın esame listesine yazılacak ilk oyuncusudur.Emre Atalı'yı orta saha olarak pek değerlendirmemek lazım aslında. Her pozisyonda yeteneğinin yettiğince kovalıyor.
Forvette 3maçtır gol atan Uğur ve Deniz'le başladık. Uğur daha çok sağa kaçmasına rağmen yanında çektiği stoperlerle arkadan gelenlere pozisyon sağladı.Talha ve Emre bu sayede iki pozisyonda karşı karşıya kaldılar. Ama ne hikmetse golü kornerden Emre'nin kafasından bulduk.Ama Uğur ikinci yarının başında hakeme küfür ederek kendini oyundan attırması 3haftadır yükselen grafiğine yakışmadı.
Deniz için ayrı bir paragraf açmak lazım. Geçen sene Erçağ Evirgen'i izlemiş bir tribün olarak kolay kolay forvet beğenmeyiz. Ama Deniz yaptığı driplingler,top saklaması ile çok iyi bir yardımcı forvet olduğunu bir kere daha gösterdi. Keşke geçen sene geldiği ilk maçtan sonra sakatlanmasaydı da Erçağ'la ikisini Deniz formdayken izleyebilseydik
Çok çabaladı bugün. İhtimal Uğur kendini oyundan attırmasa farkı arttırmamızda çok büyük katkılar yapacaktı.
Velhasıl kelam bugüne kadar izlediğim 4. Üçüncü Lig takımı. Hepsinden daha iyiydi takımımız. İnşallah bu sefer soluğumuz yarıda kesilmez.
Çarşamba Küçükköy deplasmanı, pazarada içerde Alibeyköy maçı var. 6puanla çıkarsak umutlanmak için haklı bir nedenimiz olucaktır.

Hiç yorum yok: