2 Ekim 2009 Cuma

Kongre Sonucu


Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzeri yapılamayan ve 30 Eylül'e ertelenen Lüleburgazspor olağanüstü kongresi yeterli çoğunluğa bakılmaksızın yapıldı. Lüleburgazspor sosyal tesislerinde yapılan kongreye ilgi her zamanki gibi az oldu.
Divan Başkanı olarak Tuncay Akgün ve divan üyeleri için Ahmet Bulut ve Ömer Lütfü Palamut isimleri önerildi. Oy birliği ile kabul edilerek Divan oluşturuldu. Ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yönetim kurulu asil ve yedek üye seçimine gidildi.
Yapılan oylama ile Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Siyami Aslan, Abdurrahman Gürkan, Ergin Okandeniz, Raif Çobanoğlu, Ahmet Yılmazoğlu, Hüseyin Bilgiç, Mesut Yarim, Tuna Çetin, Okan Mutlu, İsmail Kırılmaz, Zafer Girgin, Solmaz Doğan, Cenk Güngör, Yaşar Özçiftçi, Hasan Likoğlu ve Kerem Çorbacı'dan oluştu.
Yönetim Kurulu yedek üyeler ise; Hakan Deniz, Mustafa Güneş, İbrahim Koçaslan, Turhan Gülaçar, Sinan Şentürk, Volkan Yazıcıoğlu ve Ayhan Mert olarak belirlendi.
Yönetim ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçiminden sonra Siyami Aslan bir konuşma yaparak herkesi Lüleburgazspor'un başarısı için el birliği ile çalışmaya davet etti.

Siyami Aslan; “Lüleburgazspor'umuzun başarısı için herkes taşın altına elini koymak zorunda. Geçtiğimiz sezonda güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Maddi imkânsızlıklarımıza rağmen birçok büyük kulüp arasında iyi mücadele edip başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu sezon da daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Fakat başarı yalnız olmaz. Tüm Kurumlarımızdan ve halkımızdan bizlere destek vermelerini istiyorum.
Yerel yönetimlerden hiç destek alamıyoruz bir de bunun üstüne iddia gelirleri düştü, maddi açıdan bizlere destek gelmesi en büyük ihtiyacımız. Halı sahamıza, tenis kortumuza reklâm alı-yoruz, ayrıca kombine kartlarımız satışta herkesi bir adet kombine kart almaya davet ediyoruz" dedi.

Başkan destek vermeli
Bu sene herkesten destek beklediklerini söyleyen başkan Aslan "Eğer destek gelmezse bu kulübü satmak durumunda kalabiliriz. Buradan Belediye Başkanımıza sesleniyorum. Eğer bu şehrin başkanı isen Lüleburgazspor'a da sahip çıkmak en büyük görevin. Bizler Lüleburgazspor için her şeyimizi ortaya döküyoruz. Kimseye ayrımcılık yapmıyo-ruz. Dışarı kahve köşerlerinde konuşmakla bu işler yürümüyor. Lüleburgazspor'a sahip çıkmak isteyen buraya gelir herkesin ortasında konuşur.

Gençlerimiz akıllı davranmadı
"Lüleburgazspor'da birçok gençimizi futbolcu yaptık ama onlar akıllı davranmadı, bildiklerini okudular ve başarısız oldular. Şimdi bizleri suçlu gösteriyorlar. Bizler gençlere çok önem veriyor ve onları bir yerlere getirmek için büyük bir çaba sarfediyoruz. Önceliğimiz gençle-rimiz, alt yapımız. Ama maalesef gençler bazı şeyleri iyi düşünemeyip cahilce davranıyor. Bu şehrin çocukları bu şehir için oynamalı. Bende Karadenizliyim ama Lüleburgazspor için buradayım ve burada olmaya devam edeceğim. Bundan sonra daha hassas davranacağım."

Taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz
"Ne kongremize ne de maçlarımıza kimse gelmiyor. Kulübe sahip çıkmayan kişi-ler bir de bu kulüp hakkında yalan yanlış yorumlar yapıyor. İşte en büyük kötülükte bu maalesef. Taraftarlarımızı maçlara gelmesini takıma destek vermesini istiyoruz. Bu takım bu yılda büyük başarılara imza atacak.

Tesisleşme yolunda büyük atılımlar yaptık
Tesisleşme yolunda birçok atılım yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Önümüzde bir çok proje daha var onları da yavaş yavaş gerçekleştireceğiz.
Tabii en önemli konu yine bizlere gelecek destek.
O yüzden her platformda söylüyorum, destek destek, destek...

2 yorum:

onur dedi ki...

tesislesme konusunda ne yaptilar acaba cok merak ediyorum, buyuk atilimlar??ne kadar nbuyuk? cay bahcelerini mi isletiyorlar?

tierra dedi ki...

halısaha işletiyorlar :)