25 Ekim 2009 Pazar

Sonunda Oldu...


Maça yine İstiklal Marşı okunurken girip her zamanki yerimize geçtik.Daha ne olduğunu anlayamadan Talha'yla gol pozisyonuna girdik. Az biraz kendimize geldikten sonra gözümüze bariz şekilde çarpan Balıkesir takımının fizik üstünlüğüydü.
Buna istinaden bizimde bu maçta Deniz'den yoksun oluşumuz işe tuz biber kattı. Özellikle Comche'nin Balıkesir'in 2numarasına isyanı süperdi;''Yeter bindirdiğin be adam.''
Neticede gol yiyeceğimiz belliydi ama bunu kalecimizin çıkıp alabileceği topta çizgide kalmasıyla yemek çok kötü oldu. Ki golü atan 9numaranında hakkını vermek lazım çok iyi yere vurdu.
2.yarıda Engin'inde girmesiyle biraz hareketlendik ama benim anlamadığım Emre Atalı sahada kalırken takımın en golcü ismi Uğur'un oyundan çıkarılması oldu. Yani kendi sahamızda geride olduğumuz maçta bile çift forvet yap(a)madı Ahmet Ertem hocamız.
Hasbelkader Engin önünde kalan topu(Pato'nun Real Madrid'e attığı ilk golün aynısı nerdeyse.) filelere yolladığında Balıkesir takım halinde panikledi. Ama burdada ortaya sezon başından beri ayakta duramayan Osman'ın kayıp kayıp düşmeleri çıktı. Esnaf hayrına şu adama adidastan bi World Cup hediye etsin artık bence.
Tandoğan golü kendi kalesine attı ama o golün geleceği belliydi, bağırıyordu. Balıkesir bu ligin çok üstünde bir kadro kalitesine sahip. Çok zorlanmadan 2.lige çıkarlar.

Olaylara gelirsek;
Maç öncesi hem akşam derbi olması sebebiyle, hem de garip ruh hali sebebiyle bu maçı sakin izleyelim dedik.90dakika nerdeyse küfür bile etmedik. Bol makaraya sardık. Ama delikanlı Balıkesir futbolcusu tribüne su atana kadar. Bu arada Comche bundan sonra kendisine Hasan Tahsin denmesini istiyor. Zira gene tellerin üstünde ilk kendisi vardı. Daha önce çok sinirlendik, aşağıya indik ama ilk defa klubeye inip herkese hakettiğini verdik. Daha da bu konuyla ilgili söyleyecek lafımız yoktur.

Ama hiçbir şekilde sinirlenmediğimiz , olay çıkarmaya niyetimizin olmadığı maçta bizi klubenin üstüne kadar indiren, sonra klubeyi kırıncada sahaya kaçan Balıkesirli futbolculara teşekkürlerimizi sunarız. Belki bundan sonra gelenler adam olurlar biraz. Zira Burgaz, analarının sıcak evi değildir.

Uçmuş çatı, garip kapalı fotosuda üsttedir. Fırtınanın stadımıza hediyesi.

5 yorum:

maraton39 dedi ki...

Adam olsunlar yeter

tierra dedi ki...

oha diyorum bu çatı ne :) olm holiganlaşıyorsunuz ben yokken!!!

blanka dedi ki...

sen yanlış maçlara geliyosun diyelim :)

onur dedi ki...

bu ne lan?noluyo lan orda:D

onur dedi ki...

ohaa simdi iyice okudumda ohaaa....hazir baslamisken adamlarin otobusude taslasaydik:) bence yarim kalmis:)