6 Ekim 2009 Salı

Veledrom



Geçen sene de orada bir maç yapmıştık yanılmıyorsam. Burada ilginç olan içeri alınmayan Balıkesir taraftarının Veledrom İç Saha'da tribünlere ters çıkıp, Dış Saha'daki maçı izlemeleri. Atılan gollerde kale arkasındaki seyircileri görüyoruz. Hem de gruptaki rakiplerimizden ikisinin az da olsa maçını görelim istedim.

5 yorum:

tierra dedi ki...

federatif hareketler bunlar :)

maraton39 dedi ki...

kale arkasındaki bez afişte yazdığı gibi KAOS :D

kıl dedi ki...

bu stada bu sene gittik spikerin maçı anlattığı yer prefabrik leş gibi kokan pislik içinde bir tuvaletin üstü stad çok kötü ama adamlara ne mutlu her maçı canlı veriolar gidemeyen tvden izlio bizde nerdeee topçular aç ne tvsi ne canlı mmaçı !

Hayalet10kolik dedi ki...

O gün ne çektiğimizi bir biz birde Allah bilir.Ne mutlu ki,o gün arma uğruna takıma destek verebildik,sırılsıklam olduk ama verdik desteğimizi.

Maç videosu'da bana aitti,şu videolarıda kendim çektim.İzlemek isterseniz;

http://www.youtube.com/watch?v=-tgtKbiX9Mg

http://www.youtube.com/watch?v=-ZzKEc0BBRc


http://www.youtube.com/watch?v=t7jLHyFKEf8

Lüleburgazspor'a maçlarında başarılar..

Hayalet10kolik dedi ki...

Bu arada Halit;

Bu maçı canlı veren Balıkesir'imiz Karesi kanalıdır..İçerde dışarda tüm maçlarımızı verir.Yani Nilüferspor ile bir bağlantısı yok.Bu maç Balıkesirsporumuz olduğu için yayınlandı,Nilüferspor olduğu için değil.Ayrıca stadda naklen yayın yapılacak bir bölge olmadığı için o tuvaletin üst kısmı kullanıldı..Nilüfer yönetimine ve Bursa GSİM'e duyurulur.Adam gibi takımlarla adam gibi statlarda maç yapmayı o kadar çok özledik ki.